We take photo’s…

we take photo's

Maandag had ik een blogpost over de nieuwe huisstijl zo goed als af. Het was de bedoeling dat deze gister online zou komen en dat ik vandaag zou besteden aan het doorvoeren van de nieuwe stijl in de webshop en in deze blog. Maar het liep even anders. Goed anders, maar ook wat verwarrend.

Maandagavond zaten René en ik te brainstormen over wat ik nou eigenlijk wil op het gebied van werk. Uiteindelijk kwamen we tot hele leuke en goede inzichten en ging ik ontzettend blij naar bed, zin om met de nieuwe ideeën aan de gang te gaan. De volgende dag wist is echter niet goed waar te beginnen. Alle ideeën die we hadden gehad waren nog steeds top, maar het doorvoeren ervan is niet een twee drie gedaan.

En ook de nieuwe huisstijl klopte niet meer helemaal. In grote lijnen wel maar onder het nieuwe logo voor de blog moest een andere tagline komen. En daar ben ik nu op aan het broeden. Tot die tijd zit ik een beetje vast.

En wat die nieuwe plannen allemaal zijn? Ik beloof er een andere keer veel meer over te vertellen, zodra ik de tagline heb. En belangrijker nog, zodra ik voor mezelf de plannen wat duidelijker voor ogen heb. Wat ik wel kan zeggen is dat het alles te maken heeft met deze quote:

“We take photo’s as a return ticket to a moment otherwise gone”

 

 

we take photo's

Free printable

Herken je je hierin? Of zou je eigenlijk wel wat meer foto’s willen maken dan je nu doet, dan geeft deze quote je daar vast inspiratie voor! Mocht je het leuk vinden om de quote op te hangen, klik dan op het beeld hierboven en print uit.

Waarom ik het zo’n mooie quote vind is omdat hij compleet van toepassing is op mij. De manier waarop ik – onder andere door de dagelijkse foto’s van de kinderen – het leven probeer vast te leggen is zowat op het obsessieve af. Het is een poging het leven een beetje vast te houden, de tijd af en toe eventjes stil te laten staan.

 

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Dat kan hier maar natuurlijk ook op InstagramTwitter en Facebook.
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

3 reacties op “We take photo’s…

  1. Alet zegt:

    Door m’n blog maak ik meer en vaker foto’s. Een van de redenen waarom ik zo blij ben dat ik hiermee ben begonnen.
    Echt erg fijn om te doen.
    Je printable ga ik printen. Hij is super.
    Benieuwd naar je plannen.

  2. Pingback: De nieuwe Nina's Stories: photography & memory keeping - Nina's Stories

Geef een reactie