Valentijnsdag printables

valentijnsdag printable intoxicating

Ik zal eerlijk zijn, Valentijnsdag gaat vrij geruisloos aan me voorbij. Dit jaar is René er niet eens op de 14e, hij vertrekt dat weekend voor een week naar Dubai voor z’n werk. Dit bedacht is pas terwijl ik aan deze blogpost begon, dat maakt wel duidelijk hoe weinig het me boeit.*

Maar de liefde is wel een fijn onderwerp om een paar mooie beelden bij te maken. Dus maakte ik deze drie mini posters met lieve quotes. Wie weet worden het nog kaarten maar dat zal vast en zeker niet meer gebeuren voor aanstaande Valentijnsdag. Vandaar dat je ze wel hier kan downloaden en printen. Voor iemand die je lief vindt of gewoon voor jezelf. Niks mis mee om jezelf een valentijnskaart of -postertje te geven toch?

Klik op de afbeeldingen hieronder om de gratis valentijnsdag printables te downloaden!

En hang je hem ergens op dan vind ik dat altijd leuk om te horen en te zien natuurlijk. Op Instagram kan je de hashtag #ninasstoriesvalentijn gebruiken, dan weet ik je te vinden.

valentijnsdag printable cute

 

valentijnsdag printable perfect

* Rectificatie… Hier klopt helemaal niks van bedenk ik nu. Ik zit er gewoon een heel weekend naast. (Zie je wel, het interesseert met echt niet zoveel.)

Door eens goed in de agenda te kijken zie ik nu dat we zaterdag de 13e zowaar samen uitgaan. Een hapje eten en naar de film. Heel romantisch naar Star Wars.

Ik ben overigens helemaal geen Star Wars fan, ik heb nog geen van de eerdere 6 films gezien zelfs. Raoul is daarentegen groot fan maar hij mag er nog niet heen, ik ga dus een beetje in zijn plaats. Ofzo.

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Dat kan hier maar natuurlijk ook op InstagramTwitter en Facebook.
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

 

BewarenBewaren

6 reacties op “Valentijnsdag printables

  1. Pingback: Week Story 04/2016: prioriteren en elimineren - ninasstories ninasstories

  2. Pingback: 4x valentijn printable - Happymakersblog

  3. Pingback: Love for black & whites... - Happymakersblog

Geef een reactie