Fotoserie: en route in Israel

en route in israel

In augustus gingen we naar Israel voor de bruiloft van mijn broer. We waren er een week en die week zat vol met sociale afspraken: bruiloft, borrels, etentjes, feestjes. Voor al deze afspraken zaten we met regelmaat in de auto. Tijdens de autoritten deed ik hetzelfde als dat ik hier vaak doe, ik maakte foto’s van het landschap. En route in Israel dus.

Op en naar naar Jeruzalem

Vooral de trip Jeruzalem – Tel Aviv hebben we meerdere malen gemaakt. De feestelijkheden vonden plaats in Tel Aviv en we verbleven de dagen ervoor en erna bij lieve vrienden Karin en Martijn, die in Jeruzalem wonen.

De dag na de bruiloft reden we zelfs ‘even’ op en neer naar Jeruzalem (in de spits). Die avond was er een geweldige afterparty-bbq georganiseerd. Karin was zo lief om Raoul op te vangen en haar oppas was zo lief om de ochtend erna een kindje extra te verzorgen.

Een kleine serie ‘En route in Israel’ is van deze autoritten het resultaat.

 

en route in israelen route in israel

 

Shabat in Hadera

Op vrijdag waren we uitgenodigd voor de shabat bij de familie van mijn schoonzus in Hadera. Hadera ligt ten noorden van Tel Aviv en de weg erheen loopt langs de kust, dus foto-opportunities genoeg zou je zeggen. Maar helaas was de kust aan de verkeerde kant van ons. Toen we verkeerd reden en een klein stukje terug moesten kon ik een paar foto’s maken van de ondergaande zon boven de duinen. En ondergaande zonnen zijn altijd fotogeniek, dus voilà, toch nog een paar lucky shots! Op de terugweg was de kust trouwens wel aan de goede kant maar toen was het donker…

en route in israelen route in israel

The lovely couple

En tot slot nog een foto van de reden van ons bezoek, the lovely couple! Hier vertelt m’n broer in het Hebreeuws aan z’n vrouw hoeveel hij van haar houdt. Uit de oohs en aahs die klonken maakten wij Nederlanders op dat het heel mooi was wat hij zei.

en route in israel

 

 


 

 

 

BewarenBewaren

0 reacties op “Fotoserie: en route in Israel

Geef een reactie