Fotoserie: en route in Noord Frankrijk

Vorige week zijn we teruggekomen van onze vakantie van bijna 3 weken in Frankrijk. Dit jaar kozen we voor een weinig spannende vakantie. Dat hadden we even nodig. We installeerden ons in het huis van mijn moeder in Noord Frankrijk en daar hebben we niet veel meer gedaan dan boekjes lezen, stokbrood eten en van het mooie weer genieten. En foto’s maken natuurlijk, onder andere vanuit de auto. En route in Noord Frankrijk dus.

Af en toe gingen we erop uit. Om de noodzakelijke boodschappen te doen of iets leuks te doen met vrienden/familie die langskwamen zoals zwemmen in de Maas.

Het landschap was heel fotogeniek met zonnebloemvelden en korenvelden die vol lagen met grote rollen stro. Ik maak niet zo heel vaak meer foto’s uit de auto maar deze uitzichten vroegen erom vast te worden gelegd!

 

en route in noord frankrijken route in noord frankrijken route in noord frankrijken route in noord frankrijken route in noord frankrijk


 

 

BewarenBewaren

0 reacties op “Fotoserie: en route in Noord Frankrijk

  1. Pingback: Instacollage 2013 | Nina's Stories

Geef een reactie