Twee nieuwe ‘Raoul Today’ boeken

raoul today

 

Ik maak elke dag een foto van Raoul en plaats deze op een blog: Raoul Today. Niet zozeer voor de hele wereld om te zien, maar voor mezelf en familie, als een soort van dagboek. Vorig jaar heb ik het eerste ‘Raoul Today’ boek laten maken.

Ik begon met het project pas toen Raoul ruim anderhalf was. Natuurlijk heb ik nu spijt dat ik dat niet vanaf zijn geboorte heb gedaan. Maar van de tijd voor ik begon bleek ik van ongeveer de helft van de dagen ook een foto te hebben. Het kwam goed uit dat Raoul in zijn eerste jaar vele malen op vakantie was geweest. Van die periodes was sowieso van elke dag een foto. Meerdere mooie zelf, wat weer moeilijk kiezen was. Met Filippa ben ik uiteraard wel meteen begonnen met de dagelijkse foto. Ook zij heeft haar eigen blog: Filippa Today.

Van de periode voor ik met Raoul Today begon heb ik nu ook een boek gemaakt, met grijze vakjes op dagen dat er geen foto is. En het derde deel is er ook, dat boek loopt van 16 mei 2012 t/m 27 september 2013.

Spiderman vindt de boeken ook heel leuk.

 


 

 

 

BewarenBewaren

0 reacties op “Twee nieuwe ‘Raoul Today’ boeken

Geef een reactie