Instagram challenge #100daysof_fromwhereistand

fromwhereistand instacollage-yellowIk hou wel van een leuke challenge. Vooral als het gaat over fotografie, het met Instagram te maken heeft en ik er elke dag iets voor moet doen. Zo lang er lekker gekaderde regels zijn hou ik zulke challenges prima vol!

#100daysof_fromwhereistand

Begin dit jaar kondigden Wimke, Eef en Tine een Instagram 100 dagen challenge #100daysof_fromwhereistand. Ik denk dat de strekking van de hashtag en dus van de challenge wel duidelijk is bij het zien van de foto’s. Ik schreef trouwens al eerder een keer over deze #fromwhereistand hashtag op Instagram omdat ik het zo’n fijne hashtag vind.

fromwhereistand challenge instagram

Over de helft

Anyhow, we zijn inmiddels over de helft! Yay! Eerlijk gezegd, toen ik begon leek het me appeltje eitje en dacht ik er zelfs over om er 365 dagen project van te maken in plaats van een 100 dagen challenge. En aan het begin dacht ik ook dat het leuk zou zijn als ik elke foto ook echt op de betreffende dag zou maken. En dat het dan ook nog een foto moest worden die iets met de die dag te maken had.

Needless to say dat dat wat hooggegrepen en ambiteus was en ik die ideetjes al snel naast me neer legde. In de praktijk wordt elke vloer namelijk meteen op de foto gezet om zo op magere vloer-dagen nog een plaatje achter de hand te hebben.

Maar over de helft dus, en de mooie vloeren, tegels en andere ondergronden beginnen een tikkeltje op te raken. Althans, daar waar ik mij doorgaans beweeg. Uitstapjes naar onbekende en/of nieuwe oorden grijp ik dan ook meteen aan om zo mogelijk weer een voorraadje aan te leggen.

fromwhereistand challenge instagram

Slippers?

Dit alles klinkt misschien alsof ik het niet meer leuk vind. Maar nee hoor, als ik het niet meer leuk zou vinden zou ik er wel mee stoppen. Niemand die me dwingt. Oh, en ik hoop toch zo dat er nog slippers gezien worden voor we het einde van de 100 dagen hebben bereikt. Voor 15 april dus, moet kunnen.

#ninadailylookingdown

Als je trouwens al mijn #100daysof_fromwhereistand foto’s netjes bij elkaar wil zien ga je naar deze hashtag: #ninadailylookingdown. Meteen een tip voor als je op Instagram je eigen foto’s een beetje wil ordenen, zet je eigen hashtag erbij. Wel handig om even checken of de hashtag niet al in gebruik is.

#fromwhereistand

Raoul wilde ook een #fromwhereistand maken <3

 


xoxo

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie