Ik mis jullie nu al

ik mis jullie nu al

 

Heb je het ook gezien vrijdag? Het liedje dat Ali B met tranen zong voor z’n zoontjes in De Wereld Draait Door? Ik moest eerlijk gezegd ook een beetje huilen.

Het is ook precies wat mij zo weemoedig maakt de laatste tijd. Het vliegen van de tijd en daarmee de jonge jaren van de kindjes. Ik had het er al eerder over, over hoe ik de kleine Raoul soms zo mis.  Het liedje van Ali B verwoordde mooi hoe ik ook soms (vaak) denk.

Hij werd begeleid op de gitaar door Ruben uit De Beste Singer Songwriter, die ook het refrein zong. Ruben is 16 jaar. Maar 11 jaar ouder dan Raoul nu is dus. Wat deed ik 11 jaar geleden? Ik ging onder andere op vakantie naar Lacanau met drie vriendinnen. Zo lang geleden lijkt dat helemaal niet. Maar nog eens zoveel jaren en Raoul is even oud als deze Ruben.

Ik wil er allemaal nog even niet aan denken.

raoul-flashbackDeze foto is genomen in Frankrijk. Links is in de zomer van 2012 en rechts is van afgelopen Hemelvaart.


Ik mis jullie nu al

Hieronder het eerste couplet en het refrein uit het liedje van AliB.

Er komt een tijd
Dat jullie niet meer willen knuffelen met papa
Niet meer willen stoeien op de bank
Wanneer jullie opgroeien, komt er een tijd
Waarin wij een hoop kwijt zullen raken
Want dan vinden jullie het niet meer fijn
Als ik jullie kleine kusjes geef in jullie nek
Een tijd waarin jullie niet meer kruipen in m’n bed
Wanneer jullie bang zijn
Want dan zijn m’n kleine mannetjes niet meer klein
Niet meer in voor een verhaaltje vlak voor het naar bed gaan
Ik vraag me af waarom moet het nou zo snel gaan
Ik lach en ik lach een traan
Want op een dag laat ik jullie gaan

Uren die vliegen
De jaren die liegen
Ze zeggen doe rustig aan
Er is tijd genoeg
Zien jullie nu dat
Ik jullie zo lief heb
Ik mis jullie nu al
Terwijl jullie hier bij me zijn

 


 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Een reactie op “Ik mis jullie nu al

Geef een reactie