Fotoserie: fields of gold

koolzaad frankrijk

Met Hemelvaart waren we een weekje in Frankrijk. Het koolzaad groeide en bloeide toen nogal veelvuldig. En laat koolzaad nou waanzinnig fotogeniek zijn. Hangend uit de auto (of door de auto even stil te zetten, beter) maakte ik een heleboel gele foto’s. Foto’s van fields of gold.

Fields of gold.

De velden leken zich eindeloos ver te strekken. Op de foto hieronder leek het alsof er een enorme pot gele verf leeg was gelopen in het landshap. De foto is hangend uit de auto genomen, niet makkelijk kan ik zeggen. Het origineel is dan ook een tikkeltje schever.

Aan het einde van onze mini vakantie was het geel al meer en meer groen aan het worden. Ik ben blij dat ik net op tijd was om het vast te leggen.

koolzaad-02

koolzaad-03

koolzaad-04

koolzaad-05 koolzaad frankrijk

 

BewarenBewaren

Een reactie op “Fotoserie: fields of gold

Geef een reactie