#FromwhereIstand in New York

nyc fromwhereistand
Hoewel ik heel veel omhoog heb gekeken – met bewondering, verbazing en een beetje angst – naar alle wolkenkrabbers, keek ik in New York ook veel naar beneden. De Instagram challenge, #100daysof_fromwhereistand, van een tijdje geleden maakt dat ik geen bijzondere vloer mis.

Achteraf gezien heb ik me denk ik nog ingehouden, het is een bescheiden collectie geworden. En een aantal is het gewoon niet waard om hier – of op Instagram – te laten zien.

Imagine op Strawberry Fields

Een van mijn favorieten is de Imagine foto, gemaakt in Central Park. Het is een populaire plek in Central Park, Strawberry Fields, een eerbetoon aan John Lennon die daar vlakbij woonde en neergeschoten werd (Yoko Ono woont er nu nog steeds). Het Imagine mozaïek is drukbezocht en continu worden er foto’s gemaakt. Voor mij was het uiteraard een plek die erom vroeg om een #fromwhereIstand foto van te maken. Niet heel fijn om te moeten doen met een groot publiek en eenmaal aan de beurt om een foto te maken haperde m’n telefoon ook nog. Maar hij is gelukt! De bloem lag er al, die paste bij toeval erg goed bij m’n schoenen!

fromwhereistand new york

 

fromwhereistand new york

Vloer in de hal van ons appartement. Een van de weinige slipper dagen.

 

2015-06-09 23.35.22
2015-05-31 17.12.31

 

fromwhereistand new york

Vloer voor de deur van Schillers, een restaurant waar we meerdere keren zijn geweest voor eten of wijn. De inrichting is mooi, het eten is lekker en de prijs van de wijn valt – voor Amerikaanse begrippen – mee. Tip dus! Schillers zit aan Rivington Street, Lower East Side.

 

fromwhereistand new york

Oude spoorbaan op the High Line.

 

fromwhereistand new york

Vloer van Nom Wah Tea Parlor op Doyers Street, Chinatown. Geweldige Dim Sum!

 

fromwhereistand new york

Vloer van cafe Habana op Prince Street.

 

fromwhereistand new york

Graffiti op de stoep, Prince Street.

 

fromwhereistand new york

 


 

 

 

BewarenBewaren

Een reactie op “#FromwhereIstand in New York

Geef een reactie