Schatten van Texel 

schatten van texel
Raoul zit op een hele leuke school. Wat de school onder andere zo leuk maakt zijn de projecten die ze doen. Zo hebben alle kinderen aan het einde van het schooljaar een tas meegekregen waar ze gedurende de zomer schatten in kunnen verzamelen. Het is ook nog eens een tas die superleuk bedrukt is.

Behalve de tas kregen ze een boekje mee waar ze vanalles in kunnen schrijven en tekenen over de vakantie. Aan het begin van het schooljaar moet iedereen de tas en het boekje meenemen naar school. Wat ze er mee gaan doen weet ik nog niet, ik ben benieuwd!

Schatten van Texel

De eerste schatten zijn inmiddels verzameld toen we vorig weekend op Texel waren. Net als vorig jaar gingen Raoul en ik kamperen met twee vriendinnen van mij en hun respectievelijke zoons. Vorig jaar hadden we prachtig weer, dit jaar moesten we het doen met de zwaarste zomerstorm sinds 1901!

Op het strand liggen was er dus niet bij, maar strand jutten ging prima. Belangrijkste vondst voor Raoul waren de krabbenschaar en krabbenpoot.

Voor ieder van de jongens maakte ik een boekje zodat ze lekker konden tekenen als we voor de regen moesten schuilen in een kroeg of restaurant.


Inmiddels zitten we in Frankrijk waar we hopelijk mooie andere schatten gaan vinden.BewarenBewaren

BewarenBewaren

Een reactie op “Schatten van Texel 

Geef een reactie