Lomography in het Vondelpark

diana f+ vondelpark

Vorig weekend (toen het nog zomer was, weet je nog) had ik een intensief ochtendje met de kinderen. Andere moeders draaien er wellicht hun hand niet voor om maar ik vond het vrij vermoeiend. 

Eerst had Raoul zwemles. Het was pas z’n tweede les dus ik ben de boel nog wat aan het leren kennen daar in en rond het zwembad. Omdat René weg was was Pip ook mee. Dus met haar op de arm moest ik zorgen dat Raoul zwembandjes en de hele boel om kreeg. Gelukkig kreeg ik hulp van een andere moeder. En ik weet nu dat de meeste mensen eigen bandjes meenemen, die staan nu dus ook op ons boodschappenlijstje.

Na de zwemles hadden we anderhalf uur te overbruggen voor Raoul naar een feestje moest. Het feestje was in het Vondelpark, pal achter de zwemleslocatie. Dus de tijd overbrugden we met croissants en watermeloen bij het pierenbadje in het Vondelpark. Klinkt op zich best relaxed nu ik het opschrijf. Maar met teveel spullen (zwemspullen, cadeautje voor de jarige, lunch, luiers ed voor Pip) was het dat dus niet.

Misschien kwam dat ook een beetje doordat ik het nodig vond om even een nieuw filmpje in de Diana F+ vol te schieten. Dat werkt dus niet heel erg lekker als je drie tassen om je schouders hebt hangen.

 

lomography vondelpark lomography vondelpark lomography vondelpark lomography vondelpark

 

Maar! Ik heb de belichting door hoor. Waar op het vorige filmpje slechts 3 foto’s zichtbaar waren, kreeg ik nu gewoon 16 foto’s terug waar iets op te zien was!

Ik had het filmpje deze keer trouwens (onderweg vanuit het Vondelpark) naar de Hema gebracht. De vorige keer had ik nog gekozen voor een hele goede fotozaak die ze meteen digitaliseerde. Het is wat langer wachten bij de Hema (een week) en je krijgt de foto’s afgedrukt en niet digitaal. Maar het scheelt een hoop geld en dat is in deze experimentele fase met de Diana F+ wel zo fijn!

Ik gebruikte dezelfde lens en film als de vorige keer trouwens: een 75mm lens en een X-Pro diafilm van Lomography met een ISO-waarde van 200. Volgende keer andere film en andere lens!

 

lomography vondelpark

Verrassing als je vergeet door te draaien!

 


 

Meer Nina’s Stories? Volg me op InstagramTwitterFacebook en Bloglovin’!

 


 

BewarenBewaren

3 reacties op “Lomography in het Vondelpark

Geef een reactie