Portrettenreeks: maandelijkse foto’s

raoul-filippa
De dagelijkse foto’s die ik van de kinderen maak (en op hun respectievelijke blogs plaats: Raoul Today en Filippa Today) maak ik nog steeds trouw. In het op tijd uploaden begin ik wat lakser te worden. Ik heb vaak teveel foto’s en kan dan niet kiezen. En dan moet er ook nog een titel komen. Na al die jaren ook niet altijd makkelijk om een originele titel te bedenken bij een verder standaard foto. Er is nou eenmaal niet elke dag de gelegenheid om een top foto te maken, zeker niet nu het zo vroeg donker is, mèh.

Maandelijkse portretfoto’s

Maar goed, dat zijn dus de dagelijkse foto’s. Het maken van deze foto’s is echt geen probleem. Maar dan zijn er ook nog de maandelijkse portretfoto’s. Die zijn een heel stuk moeilijker! Want 1. je moet er elke maand aan denken (elke dag is echt makkelijker, dat zit gewoon in m’n systeem) en 2. je kind moet stilzitten en in de camera kijken (geloof me, dat voor elkaar krijgen valt niet mee).

Tot nu toe ben ik slechts één keer een foto van Raoul vergeten te maken. Dat was in de zomer van 2013, gelukkig vond ik tussen de normale foto’s een foto die min of meer kon dienen als maandelijkse portretfoto.

Maar goed, inmiddels zijn er 25 foto’s van Filippa en 73 foto’s van Raoul! Ik plaatste de foto’s van beiden in een overzicht. (Van Raoul ontbreekt de eerste omdat dat beter uitkwam in het grid.)

filippa-24-maanden

Wat werkt de natuur toch goed he, dat je je baby zo ontzettend mooi vindt, no matter hoe ze er ook uitziet. Haha!

raoul-72-maanden

 


 

Meer Nina’s Stories? Volg me op InstagramTwitterFacebook en Bloglovin’!

 


 

BewarenBewaren

5 reacties op “Portrettenreeks: maandelijkse foto’s

  1. Pingback: Week Story 03/2016: uitzieken, flatlays en superhelden - ninasstories ninasstories

  2. Pingback: Hoe maak je een backdrop voor portretfoto's - Nina's Stories

  3. Pingback: Hoe maak je een backdrop voor portretfoto’s – Nina Voordes

Geef een reactie