Instagram challenge: #100daysof_fall (deel1)

100daysof_fall

 

Als je me op Instagram volgt zijn je misschien de herfstige foto’s met de hashtag #100daysof_fall al opgevallen in mijn feed. Het is na de #100daysof_fromwhereistand van begin dit jaar een nieuwe challenge waar ik aan mee besloot te doen.

Het moment dat ik – en met mij vele anderen – met deze Instagram challenge begon was eigenlijk wat aan de late kant want dat was op 5 oktober en toen was de herfst natuurlijk al eventjes bezig. Vandaar dat ik ook de hashtag #100daysof_fallandwinter aan mijn foto’s toe heb gevoegd. 

Het maken van mooie herfstfoto’s was vaak niet zo heel moeilijk want we hadden dit jaar een top herfst qua natuur. Ik dacht nog dat het me nu gewoon meer opviel omdat ik met deze challenge bezig was, maar ik hoorde het van meerdere mensen, dat ze de herfst zo extra prachtig vonden. Het had vast iets met het weer te maken, met het zachte begin van de herfst ofzo, dat de blaadjes zo lang zo mooi waren.

Op de helft!

We zijn inmiddels over de helft van de challenge en ik moet zeggen, het schieten van mooie herfstplaatjes wordt moeilijker. Want man o man, wat een hoop vieze regen valt er uit de lucht. Dat is ook herfst natuurlijk maar ik krijg vieze regen echt niet mooi op de foto. Dus er is wat meer creativiteit nodig en misschien een stiekeme #latergram hier en daar.

Hieronder zie je mijn eerste 50 #100daysof_fall foto’s. Mijn fall foto’s zijn op Instagram ook allemaal verzameld onder de hashtag #ninasfallstories.

Op naar de volgende 50!

 

instagram challenge 100daysof_fall

 

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Dat kan hier maar natuurlijk ook op InstagramTwitter en Facebook.
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

 

BewarenBewaren

4 reacties op “Instagram challenge: #100daysof_fall (deel1)

  1. Pingback: Week Story 48/2015: waken, slapen en logeren - ninasstories ninasstories

  2. Pingback: Instagram challenge #100daysof_fall: it's a wrap! - ninasstories ninasstories

Geef een reactie