Het perfecte verjaardagscadeautje: 40 kaarten met age quotes

age quotes

Ik maakte deze set kaarten met age quotes een jaar geleden voor mijn broer die toen 40 werd. Gewoon door ze te printen en uit te snijden. Hij hing ze vervolgens thuis op de deur van het toilet. Een vriendin van m’n schoonzus zag ze en wilde ze ook hebben om aan iemand cadeau te geven. Het is dan ook het perfecte verjaardagscadeautje. Vooral euk om te geven aan iemand die 40 wordt. Of ergens daaromheen, dat luistert niet zo nauw.

Na ze nog een keer te hebben geprint en gesneden voor die vriendin van mijn schoonzus plaatste ik een foto ervan op Facebook. Dat zag een vriendin van mij en zij liet weten dat ze de kaarten ook wel wilde voor haar broer die binnenkort ook 40 wordt. Lang verhaal kort, het printen en snijden is zowel kosten- als tijdtechnisch niet handig. Dus, ik liet ze printen in een bescheiden oplage!

het perfecte verjaardagscadeautjeIk heb een paar kaarten aangepast. Deze sloegen alleen op mannen en ik wilde graag dat de set voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. Maar ik vond een paar nieuwe hele leuke quotes ter vervanging, waaronder deze:

age-quotes-birthday

 

Het perfecte verjaardagscadeautje

Over ouder worden is al heel veel gezegd. Leuke dingen, grappige dingen, mooie en ontroerende dingen. Meestal heel erg waar, soms confronterend. Maar vaker nog kan het wel wat troost bieden. Want of we het willen of niet, ouder worden we allemaal. En dat heeft echt niet alleen nadelen!

Dus is er iemand jarig die misschien wat moeite heeft met ouder worden, dan is deze kaartenset het perfecte verjaardagscadeautje! De kaarten zitten verpakt in een simpel doosje. Je kan de hele set cadeau geven maar je kan de kaarten natuurlijk ook per stuk gebruiken.

Het papier is iets dunner dan van een reguliere ansichtkaart. De achterkanten van de kaarten zijn blanco.

Vind je het leuk om een set kaarten te kopen? Stuur even een mail. Ze kosten €17,50 inclusief verzending (in Nederland).

En heb je een (web)winkel, de kaarten zijn ook voor wholesale te koop. Ben je daarin geïnteresseerd, stuur vooral een mail voor meer info.

 

het perfecte verjaardagscadeautje

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Dat kan hier maar natuurlijk ook op InstagramTwitter en Facebook.
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

BewarenBewaren

Een reactie op “Het perfecte verjaardagscadeautje: 40 kaarten met age quotes

Geef een reactie