ABM Messy Box: GIVEAWAY – closed –

abm messy box giveaway

Als je de blog A Beautiful Mess niet kent zal de term ABM Messy Box je niet veel zeggen denk ik. Ik zal het even uitleggen. A Beautiful Mess ten eerste is een heel succesvol lifestyle en DIY blog van de Amerikaanse zusjes Emma en Elsie. Ik heb het al vaker over ze gehad. Zo reviewde ik hun boek en zag ik de zusjes tijdens Meet the Blogger in oktober. De Messy Box ten tweede is een doos (of eigenlijk map) met kaartjes, stickers en ander scrapbook materiaal. 

De Messy Box komt eens per maand uit met steeds een nieuw thema en is elke maand gevuld met weer andere fijne spulletjes. Voor $19,99 per maand krijg je hem thuisgestuurd (buiten de VS betaal je $3,- extra per maand voor de verzendkosten). Je kan niet één enkele Messy Box kopen maar je moet meteen een jaarabonnement nemen. Dat hebben de dames van A Beautiful Mess handig bekeken!

Crafting with the Messy Box

Toen ik in oktober naar Meet the Blogger ging schreef ik me ook in voor de workshop van Emma en Elsie: Crafting with the Messy Box. Ik deed dit eerlijk gezegd niet omdat ik nou echt wilde leren hoe ik moest craften met de Messy Box (volgens mij is dat ook niet echt iets om te leren, maar meer iets om gewoon te doen). Ik wilde naar deze workshop omdat het me vooral leuk leek om de dames even van dichtbij te zien en om een Messy Box met eigen ogen te kunnen bekijken. Ik was daar namelijk al een tijdje nieuwsgierig naar maar niet zozeer dat ik meteen een jaarabonnement wilde afsluiten.

Tijdens de workshop gingen we aan de slag met de Messy Box van september. Er was ons van tevoren gevraagd om een paar foto’s mee te nemen en uiteindelijk maakten we met die foto’s en de inhoud van Messy Box een pagina op. Er waren nog een paar Messy setjes over die ook mee mochten worden genomen. En zo ligt hier dus al eventjes een complete ABM Messy Box ongebruikt in mijn werkkamer.

abm messy box september

Winnen

Omdat ik zelf niks meer met de Messy Box ga doen dacht ik dat iemand anders hem misschien wel zou willen hebben! Je doet mee door middel van een reactie op dit blog. Leuk als je vertelt wat je met de Messy Box zou doen, maar een simpel ‘ik doe mee’ is ook voldoende. Meedoen kan tot 9 december.

(Je kan alleen meedoen aan deze giveaway als je in Nederland woont, sorry…)

Dit zit er in de Messy Box van september

 • 4 x A4 prints dubbelzijdig bedrukt
 • 6 x A6 kaarten dubbelzijdig bedrukt
 • 6 x A7 kaartjes dubbelzijdig bedrukt
 • 12 x vierkante kaartjes (7,4 x 7,4 cm) dubbelzijdig bedrukt
 • set zwarte plastic cijfers (5 cm hoog)
 • 25 kleine ronde kartonnen stickertjes met letters en iconen
 • een velletje uitgestanste vormpjes in wit en zilver (geen idee waar ze voor dienen)
 • een mini tape met de dagen van de week, in een mini tape dispenser

Nog niet helemaal zeker wat je ermee kan? Kijk even op de blog van A Beautiful Mess voor ideeën en inspiratie!

 

asm messy box september giveaway

abm messy box giveaway

 

Update: de winnaar van de ABM Messy Box is… Evita! Als het goed is heb je inmiddels een mailtje ontvangen.

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Dat kan hier maar natuurlijk ook op InstagramTwitter en Facebook.
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

BewarenBewaren

11 reacties op “ABM Messy Box: GIVEAWAY – closed –

 1. Stephanie zegt:

  Oooh! A beautiful mess maakt zulke mooie dingen! Hun website is een grote inspiratie bron.
  Ik weet zo snel niet wat ik met de messy box zou maken maar hij kont wel van pas voor bij m’n foto’s!
  😍😍

  Groetjes, Stephanie

 2. Puck patist zegt:

  Ook deze give away waag ik weer een kans! Zo super leuk zijn alles kaartjes etc. Ik zou naar allemaal lieve mensen sturen in het nieuwe jaar om 2016 met een goed begin te gaan beginnen!!

 3. Aline zegt:

  Hoi Nina,

  Ik volg je mooie blog nog maar een korte tijd maar ik doe heel graag mee!! Wat ik ermee ga doen?? Uhhhmm…. ideeen genoeg 🙂 minifotoalbum maken, op mijn moodboard boven mijn bureau prikken, voor cadeautjes of kaartjes bijvoorbeeld. Zo’n papierpakketje blijft leuk 🙂

 4. evita zegt:

  Ja ik doe ook graag mee! Fotoboeken, kaartjes, of wat anders versieren. Het is zo leuk! En anders geef ik het aan mijn stiefdochter, die heeft ook de smaak te pakken gekregen. 🙂

 5. Marrit zegt:

  Hoi Nina, dit moet de trigger zijn om de scrapbookpassie weer op te pakken. Het idee om er weer mee te starten ligt er al sinds de zomervakantie, maar zo te zien levert de box zoveel inspiratie dat ik de kerstvakantie toch ECHT weer aan de gang ga!

Geef een reactie