Instagram challenge #100daysof_fall: it’s a wrap!

instagram challenge #100daysof_fall

 

Aan het begin van de herfst leek de natuur wel in brand te staan, zo mooi waren de kleuren. De herfstfoto’s die ik (en vele anderen op Instagram) maakte werden zowat clichés. De eerste 50 dagen van de Instagram challenge #100daysof_fall waren dus ook een eitje om vol te houden. Maar toen vielen de bladeren en werd de herfst een grauwe boel. Bovendien werd het natuurlijk ook gewoon winter.

Mooie herfstplaatjes maken was toen opeens niet zo makkelijk meer. En eerlijk gezegd ook niet meer zo heel leuk. Zo kwam het ook dat ik op den duur meerdere dagen achterliep. Stoppen was natuurlijk ook gewoon een optie, voor wie deed ik het eigenlijk? Maar foto challenges geef ik nou eenmaal niet graag op.

Dus ik haalde de achterstand weer in en mocht vandaag mijn laatste #100daysof_fall foto plaatsen! Hieronder de tweede helft van de #100daysof_fall foto’s.

Al eerder liet ik de eerste 50 #100daysof_fall foto’s zien.

 

instagram challenge #100daysof_fall

 

Iemand vroeg nog of ik alweer een nieuwe challenge in m’n hoofd heb om aan mee te doen maar ik vind het wel even mooi zo. Al met al is het doen van een Instagram challenge heel leuk en goed om weer eens anders naar dingen te kijken. En om af en toe gedwongen te worden foto’s te maken en zelfs om eropuit te gaan. En ik ben echt heel blij met een aantal van de foto’s, foto’s die ik zonder deze challenge niet zou hebben gemaakt.

Na 100 dagen heb ik wel weer even zin om m’n eigen pad te volgen en geen foto’s te hoeven maken voor een challenge. Maar wie weet als de lente zich aandient…?

Hierboven alle 100 foto’s van de Instagram Challenge #100daysof_fall bij elkaar! Ook te zien op Instagram via de hashtag #ninasfallstories.

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Dat kan hier maar natuurlijk ook op InstagramTwitter en Facebook.
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

Follow my blog with Bloglovin

 

BewarenBewaren

2 reacties op “Instagram challenge #100daysof_fall: it’s a wrap!

Geef een reactie