Flashbacks: Oh deer, in de trein en een bored scooter boy

 

 

flashbacks

29 juni 2015 – 11 mei 2016 – Oh deer!

 

Zo af en toe maak ik flashback foto’s van de kinderen. Zo noem ik foto’s die een kopie zijn van een eerdere foto. Leuk om zo te zien hoe ze veranderd en gegroeid zijn.

De flashbacks maak ik soms per ongeluk, dan zie ik in een nieuwe foto opeens een foto die ik eerder heb gemaakt. Door mijn dagelijkse foto’s van de kinderen kan ik de foto die ik me herinner meestal snel terugvinden.

Niet alle flashbacks zijn toevalstreffers hoor. Die van Filippa bij het hert is dat zeker niet. Hij is gemaakt in de hal onder het Bos&Lommerplein, bij de supermarkt hier gaan we vaak de wekelijkse boodschappen doen. Inmiddels is Filippa zo geconditioneerd dat ze zelf voorstelde om voor de muur te gaan staan. Prima dacht ik want ik wist dat ik dezelfde foto eerder al een keer had gemaakt. De muur is er overigens niet schoner op geworden.

 

flashbacks

26 mei 2014 en 4 maart 2016 – Starend over de velden

 

flashbacks

21 augustus 2013 – 10 mei 2016 – Bored scooter boy

 

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Dat kan hier maar natuurlijk ook op InstagramTwitter en Facebook.
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

BewarenBewaren

Een reactie op “Flashbacks: Oh deer, in de trein en een bored scooter boy

Geef een reactie