My 365 Days in Print: een boekje over een broer + GIVEAWAY – closed

broer

 

Weet je nog dat ik een tijdje geleden schreef over de mooie fotoboeken van My 365 Days in Print? Hier kan je een fotoboek laten maken van al je Facebook posts van een willekeurig jaar. Ik mocht een boek bij ze laten maken en het resultaat kwam vorige week binnen.

 

My 365 Days in Print

Wat ik echt moet zeggen over My 365 Days in Print is dat alles er stylish en verzorgd uitziet.

Ten eerste de manier waarop het boek wordt verstuurd. Het boek zit in een bruin kartonnen doosje dat vervolgens verpakt is in een katoenen zakje. Very very nice!

 

my 365 days in print

my 365 days in print

 

En dan het boek zelf – het belangrijkste natuurlijk – is zo mooi en simpel. Alle aandacht gaat naar de inhoud omdat de vormgeving zonder opsmuk is. Maar saai is het dan weer allerminst!

Foto’s staan groot op een pagina met daaronder de tekst. Comments worden niet toegevoegd. Posts met enkel tekst kan je groot of klein laten op een pagina plaatsen.

 

Broer

Ik koos ervoor om mijn boek te te laten maken van het jaar 2013. Het was een bijzonder jaar omdat ik begin van het jaar erachter kwam dat ik zwanger was. Raoul werd dus grote broer. Hij was dan ook degene die het grote nieuws mocht vertellen op Facebook.

 

my 365 days in print

my 365 days in print

Geen broer zonder een zusje natuurlijk.

 

my 365 days in printHet einde van het jaar met mijn kerstkindjes.

 

Zoals je misschien ziet is mijn boekje van een bescheiden dikte. Maar een boek bij My 365 Days in Print kan wel 365 (duh) pagina’s dik worden! Dus plaats je veel op Facebook, dan kan je een echt document maken van een heel jaar!

 

Giveaway: win je eigen My 365 Days in Print boek!

Van My 365 Days in Print mag ik aan één gelukkige een bon weggegeven om ook een boekje te maken, hoe leuk is dat?! Dus alle actieve Facebookers opgelet, dit is wat je moet doen om binnenkort je jaar naar keuze prachtig samengevat in een boek thuis te krijgen:

Extra kans maken?
Volg My 365 days in Print zowel op Instagram als op Facebook, dan maak je één keer extra kans.
En, voor elk van de opties hieronder stop ik nog een extra lootje met je naam in de hoge hoed!

Je hebt een week om mee te doen, op vrijdag 27 mei maak ik de gelukkige winnaar bekend!

 

De giveaway is inmiddels gesloten en de winnaar heeft bericht gehad.

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Volg je me al op InstagramTwitter en Facebook?
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

BewarenBewaren

9 reacties op “My 365 Days in Print: een boekje over een broer + GIVEAWAY – closed

 1. Heidi zegt:

  Wat een pracht boekje is het geworden, Nina! Ik zou heel graag een ‘365-dagen-fotoboekje’ willen van het afgelopen jaar. Op 1 maart 2015 zag ik voor het eerst na 3,5 jaar geen contact mijn zoon weer. Afgelopen jaar was er dus één van vele eerste keren…..
  Welke accounts ik volg? Natuurlijk die van jou: ninastories.nl, de dagelijkse foto van Raoul en Filippa, Paperstories, maar ook Bartje2001 en Bart Mekers (ja, mijn zoon!). Verder ‘Prentje en de……’, ook altijd héél fijn om te lezen en te bekijken, veel accounts met kleur en veel handwerkverslaafden…..

  • Nina zegt:

   Leuk dat je meedoet Heidi, en een mooi boek heb je voor ogen. Heel bijzonder!

   Met de vraag welke accounts je volgt bedoelde ik eigenlijk welke van Instagram en Facebook van Nina’s Stories en My 365 Days in Print. Die laatste zijn verplicht om te te volgen om mee te doen met de giveaway 🙂

 2. Hannie zegt:

  Ik doe heel graag mee met deze give away. Ik volg jou account en die van my365daysinprint via instagram en facebook. Mijn eerste boek via my365daysinprint is een mooi fotodagboek geworden van al mijn #100daysof foto’s die ik gemaakt heb in 2015. Voor 2016 zou ik graag weer zo’n boek laten maken en dan komt een giftcard natuurlijk heel goed van pas 😄. IG: @hannievanbreda

 3. Marjolein van der Zee zegt:

  Ja leuk! Ik volg jou op beide kanalen en my365 op Insta. Ik denk dat ik dan toch kies voor 2013 – jaar van de geboorte van mijn lang gewenste (tweeling)kindjes!

 4. Marije zegt:

  Wat een geweldige win actie en wat leuk dat je aan mij dacht!
  Ik volg alles ☺
  En wat betreft mijn jaar, welke ik zou kiezen… Daar moet ik nog even over nadenken. Er is zoveel gebeurt de laatste jaren, zowel verdrietig, (maar daardoor vele dierbare foto’s en posts) als verrassende en fijne dingen.. Dus daar kom ik nog op terug.
  Succes voor iedereen die mee doet🍀
  Groetjes van marije

 5. Lotte borgers zegt:

  Nina, wat een leuk idee…ik volg je op fb!
  2015 lijkt me een geschikt jaar….het maakt eigenlijk niet uit met alle leuke dingen die ik doe, altijd leuk om terug te kijken!

 6. Claartje zegt:

  Lieve Pien, super leuk! Zoals altijd weer fabulous foto’s!
  Ik volg je overal waar ik kan. Volg je mij naar Vlieland? Zit ook mooi fotoproject in denk ik zo! Liefs Claar

Geef een reactie