Een huilende eenhoorn: picture perfect vs real life

eenhoorn

Op de planning vorige week vrijdag stond een kleine fotoshoot van Filippa in m’n tuinhuis. Maar ik wilde dus geen perfecte plaatjes schieten van haar in haar nieuwe eenhoornoutfit. Doe mij maar ongekamde haren in plaats van een mooi gekapt hoofdje.

Huilende eenhoorn

Maar de beste foto die ik die dag maakte was er een van een huilende eenhoorn ‘s ochtends vroeg. Met m’n telefoon natuurlijk want de spiegelreflex had ik zo snel niet in de aanslag. (Zoals ik al eerder schreef: The best camera is the one you have with you.)

Het werd dus alles behalve een perfect plaatje. Met storende elementen op de achtergrond, korrelig, oranje kunstlicht, een complete warboel van haren en haar (vreselijke) Frozen pyjama.

Later die dag maakte ik ook nog de geplande foto’s. In m’n tuinhuis, dus met mooi licht en een witte achtergrond. En met m’n (nieuwe!) Canon 5D. Ze zijn mooi geworden vind ik. Maar de foto van een huilende eenhoorn vertelt een verhaal, de picture perfect plaatjes niet.

 

eenhoorn eenhoorn

 

Herkenning

Overigens, de eenhoorn had om 8 uur ’s ochtends om roosvicee gevraagd en daar had ik nee op geantwoord. Dat is natuurlijk iets wat een eenhoorn niet wenst te horen. Vandaar de tranen.

Aangezien de tranen compleet onschuldig waren besloot ik na enig dubben om de foto op Instagram te plaatsen. Zelden kreeg ik zoveel opmerkingen op een foto. Vooral van herkenning. Nog een bewijs dat echte foto’s raken.

 


Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Volg je me al op InstagramTwitter en Facebook?
Geen bericht missen? Schrijf je hiernaast in of volg me op Bloglovin’!


 

BewarenBewaren

Een reactie op “Een huilende eenhoorn: picture perfect vs real life

Geef een reactie