Elke dag een stukje – stukje #001

De laatste keer dat ik hier wat schreef is alweer maanden geleden. Dat krijg je als je het gevoel hebt dat elk stukje hier een meesterwerk moet zijn. Niet dat dat het geval was met de vorige stukjes hoor. Maar van enige kwaliteit, of gewicht moest het toch wel zijn.

Dat moeten komt overigens geheel van mezelf natuurlijk.

Al lange tijd denk ik erover om hier elke dag een stukje te schrijven. Of in ieder geval elke werkdag. Ik wilde ermee beginnen op 1 augustus, ik hou van duidelijke kapstokken. En het leek me goed om het eens een maand te proberen.

Maar op 1 augustus dacht ik er pas aan 10 minuten voor we bezoek zouden krijgen. Het was gezellig met het bezoek en om 1.30 stond ik nog af te wassen. Op 2 augustus was diezelfde gezelligheid er de oorzaak van dat ik ook op die dag er niet aan dacht hier iets te typen. En gisteren, op 3 augustus, vergat ik het zonder reden.

Vandaag is het dus 4 augustus en ga ik beginnen met een maand lang elke (werk)dag hier een stukje te plaatsen. Om het perfectionisme daarmee de baas te worden. Want hoe meer je de wereld in slingert, of het nou beeld of tekst is, hoe minder gewicht je automatisch aan elke creatie kan/zal hangen.

Tot morgen!

6 reacties op “Elke dag een stukje – stukje #001

  1. Alet zegt:

    Het is mij min of meer gelukt om deze druk achter mij te laten. Meestal in ieder geval want het moet wel leuk blijven, toch? Benieuwd wat je de komende maand de wereld in gaat slingeren πŸ˜‰ Ik lees met je mee πŸ™‚

    • Nina zegt:

      Het moet sowieso leuk blijven natuurlijk! Maar soms moet je er even achterkomen of je iets leuk vindt of niet. Dus nu een beetje extra druk is voor mij wel even goed.

Geef een reactie